Dansk Retursystem A/S
Baldersbuen 1, 2640 Hedehusene
CVR-nr. 25 49 61 40
Læs om Dansk Retursystem A/S 

Panstationen i Slagelse ombygges

Pantstationen på Japanvej i Slagelse bygges om og får ny teknologi.

Men du kan stadig komme af med din pant, da vi i perioden for ombygningen, har opsat vores mobile pantstation Drop & Go. Ombygningen påbegyndes 12. august 2019.

Læs mere om udviklingen af pantstationen i Slagelse her.

Pantstationen i Høje Taastrup er blevet ombygget på samme måde og man skal ikke længere bruge pantsække i Høje Taastrup og i Slagelse.

Du kan få pengene retur for allerede indkøbte pantsække, ved pantstationerne.
Gem din kvittering

Det er vigtigt, at du gemmer din kvittering, indtil panten er gået ind på din konto. Den er dit bevis på, at du har afleveret en eller flere sække.

Sækkenummeret på kvitteringen skal du også bruge, hvis du vil følge sækkens vej i funktionen Søg sæk.

Mister du din kvittering - eller glemte du at få en - får du selvfølgelig stadig udbetalt pant. Panten udbetales, 3-10 bankdage efter du har afleveret sækken - tjek dit kontoudtog fra banken. Har du mod forventning ikke fået din pant inden 10 bankdage, er det vigtigt at du har gemt kvitteringen, så du kan bevise, at du har afleveret en sæk.

Brugte du Dankort, finder du beløbet på dit kontoudtog ud for teksten 'Dansk Retursystem. Brugte du pantkort, kan du se dit sækkenummer på kontoudskriften ud for teksten 'Dansk Retursystem' og vælge yderligere oplysninger. I begge tilfælde har hver sæk sin egen indbetaling.

Du er altid velkommen til at kontakte Dansk Retursystem, hvis du har spørgsmål.