Dansk Retursystem A/S
Baldersbuen 1, 2640 Hedehusene
CVR-nr. 25 49 61 40
Læs om Dansk Retursystem A/S 

Panstationen i Slagelse ombygges

Pantstationen på Japanvej i Slagelse bygges om og får ny teknologi.

Men du kan stadig komme af med din pant, da vi i perioden for ombygningen, har opsat vores mobile pantstation Drop & Go. Ombygningen påbegyndes 12. august 2019.

Læs mere om udviklingen af pantstationen i Slagelse her.

Pantstationen i Høje Taastrup er blevet ombygget på samme måde og man skal ikke længere bruge pantsække i Høje Taastrup og i Slagelse.

Du kan få pengene retur for allerede indkøbte pantsække, ved pantstationerne.
Den særlige pantsæk 

På pantstationen kan du kun bruge sække fra Dansk Retursystem. Du må altså ikke bruge almindelige affaldssække. 

For den særlige pantsæk har en QR-kode, som kobler dit kontonummer fra Dankort eller pantkort med sækkens indhold. Pantsækken er også lukket med en tape, som skifter udseende, når den åbnes. Det er din sikkerhed for, at der ikke er indbrud i sækken, og du får penge for alle de pantmærkede flasker og dåser, du afleverer. 

Du betaler 12 kr. for 2 sække. Du får pengene retur sammen med panten for flasker og dåser. Du kan købe pantsække på pantstationen, i vores webshop og butikker i dit område. Se hvilke her.  Du kan ikke bruge dit pantkort til at betale for sækkene.

Sækken er lavet af et plastmateriale, som selvfølgelig bliver genanvendt bagefter. To forstærkede håndtag gør det let og sikkert at bære sækken og undgå, at der løber sjatter ud. Sækken må højst veje 15 kilo, når du afleverer den.