Dansk Retursystem A/S
Baldersbuen 1, 2640 Hedehusene
CVR-nr. 25 49 61 40
Læs om Dansk Retursystem A/S 

Dankort eller pantkort

Du kan bruge Dankort eller pantkort i pantstationerne men ikke andre kreditkort. Har du ikke et Dankort, kan du bestille et gratis pantkort og knytte din konto til.

Her skal du bruge pantsæk

Brug pantsæk her: Aalborg, Herning, Esbjerg, Aarhus, Randers, Horsens, Køge og Helsingør. 

Brug egen pose og hæld direkte i her: Kalundborg, Rødovre, Høje Taastrup og Slagelse. 

 




Søgeresultat

Du søgte på "om".

Søgningen gav 20 resultater.

  1. Brugervilkaar...herunder ansvar for direkte eller indirekte tab, som du lider som følge af uautoriseret eller fejlagtig brug af pantkortet, eller som følge af bortkomst af pantkortet eller kvittering for...
  2. PersondatapolitikI politikken finder du oplysninger om, hvordan Dansk Retursystem A/S bruger de oplysninger, som du enten selv oplyser til os fx ved din oprettelse som bruger på portalen, ved køb i webshoppen,
  3. Om cookiesEnEn cookie er en lille tekstfil, som et website kan lægge på din computer, hvis indstillingerne i din browser (fx Internet Explorer, Firefox, Chrome eller Safari) tillader det.
  4. Beholder I pantstationerne?...til at benytte det store netværk af flaskeautomater, som detailhandlen tilbyder, og det er også helt i orden. Det vigtigste er, at de tomme emballager bliver afleveret,
  5. Hvad er frasorteret og pant 0?Under pantsats 0 finder du de flasker og dåser, som maskinen kender stregkoden på, men der er ikke pant på. Det er oftest flasker og dåser købt i udlandet eller Cocio dåser.
  6. Hvad må komme i pantsækken?Dåser og flasker skal altid være tomme, før du afleverer dem. Ellers er pantsækken for tung at bære. Både for dig og de medarbejdere, som senere skal løfte dem. Sækken må højst veje 15 kg.
  7. Køb pantsæk...som benytter den særlige pantsæk. Det er pantstationen i Aalborg, Herning, Esbjerg, Aarhus, Randers, Horsens, Køge og Helsingør, som benytter pantsække. 
  8. Om pantstationenDu kan selvfølgelig stadig aflevere dine flasker og dåser i butikkerne. Det vælger du selv. Pantstationerne er et tilbud og skal ses som et supplement til flaskeautomaterne i butikkerne.
  9. Godt for miljøetDansk Retursystem sender alle tomme dåser og flasker videre til forarbejdning. Så bliver aluminium fra dåserne smeltet om og brugt til at fremstille nye dåser.
  10. Forside - pantstation.dk...som benytter den særlige pantsæk. Det er pantstationen i Aalborg, Herning, Esbjerg, Aarhus, Randers, Horsens, Køge og Helsingør, som benytter pantsække. 
Side 1 af 2 » Næste side