Søgeresultat

Du søgte på "om".

Søgningen gav 21 resultater.

  1. Brugervilkaar...herunder ansvar for direkte eller indirekte tab, som du lider som følge af uautoriseret eller fejlagtig brug af pantkortet, eller som følge af bortkomst af pantkortet eller kvittering for...
  2. PersondatapolitikI politikken finder du oplysninger om, hvordan Dansk Retursystem A/S bruger de oplysninger, som du enten selv oplyser til os fx ved din oprettelse som bruger på portalen, ved køb i webshoppen,
  3. Om cookiesEnEn cookie er en lille tekstfil, som et website kan lægge på din computer, hvis indstillingerne i din browser (fx Internet Explorer, Firefox, Chrome eller Safari) tillader det.
  4. HandelsbetingelserVed fortrydelse afholder du selv omkostningerne ved returnering af varen. Nægter du modtagelse, eller sender du varerne retur til Dansk Retursystem A/S,
  5. Web shopVed fortrydelse afholder du selv omkostningerne ved returnering af varen. Nægter du modtagelse, eller sender du varerne retur til Dansk Retursystem A/S,
  6. Hvad er frasorteret og pant 0?Under pantsats 0 finder du de flasker og dåser, som maskinen kender stregkoden på, men der er ikke pant på. Det er oftest flasker og dåser købt i udlandet eller Cocio dåser.
  7. Hvad må komme i pantsækken?Dåser og flasker skal altid være tomme, før du afleverer dem. Ellers er pantsækken for tung at bære. Både for dig og de medarbejdere, som senere skal løfte dem. Sækken må højst veje 15 kg.
  8. Om pantstationenDu kan selvfølgelig stadig aflevere dine flasker og dåser i butikkerne. Det vælger du selv. Pantstationerne er et tilbud og skal ses som et supplement til flaskeautomaterne i butikkerne.
  9. Godt for miljøetDansk Retursystem sender alle tomme dåser og flasker videre til forarbejdning. Så bliver aluminium fra dåserne smeltet om og brugt til at fremstille nye dåser.
  10. Køb pantsækPantsække kan også købes i udvalgte butikker. Vær opmærksom på at listen opdateres løbende ( I Rema1000 er det de butikker som ligger nær ved en pantstation, som kan forventes at forhandle pantsække):
Side 1 af 3 » Næste side