Dansk Retursystem A/S
Baldersbuen 1, 2640 Hedehusene
CVR-nr. 25 49 61 40
Læs om Dansk Retursystem A/S 

Panstationen i Slagelse ombygges

Pantstationen på Japanvej i Slagelse bygges om og får ny teknologi.

Men du kan stadig komme af med din pant, da vi i perioden for ombygningen, har opsat vores mobile pantstation Drop & Go. Ombygningen påbegyndes 12. august 2019.

Læs mere om udviklingen af pantstationen i Slagelse her.

Pantstationen i Høje Taastrup er blevet ombygget på samme måde og man skal ikke længere bruge pantsække i Høje Taastrup og i Slagelse.

Du kan få pengene retur for allerede indkøbte pantsække, ved pantstationerne.
Hvad betyder frasorteret og Pant 0?

Pantsats 0 - Det maskinen kender

Under pantsats 0 finder du de flasker og dåser, som maskinen kender stregkoden på, men der er ikke pant på. Det er oftest flasker og dåser købt i udlandet eller Cocio dåser. Det kan også være meget gamle flasker og dåser, som er udgået af pantsystemet og som derfor ikke udløser pant. I sjældne tilfælde kan det være engangsemballager, hvor man har stoppet udbetaling af pant på grund af svindel. Læs mere om udgåede flasker og dåser.

Pantsats 0 - Det maskinen ikke kender

Under pantsats 0 finder du også det, vi kalder uspecifikke flasker og dåser. Det er flasker og dåser af samme type som dem, der er pant på. Men de er uden pantmærke og maskinen genkender ikke stregkoden. Det kan være at pantmærke og stregkode er faldet af eller er ødelagt. Det kan også være, at der er en stregkode, men den er ukendt for maskinen, da vi ikke kan kende alle produkter i hele verden.  De sidste er sikkert købt i udlandet.

Frasorteret får du heller ikke pant for

Du får heller ikke pant for vinflasker, snapseflasker, syltetøjsglas, tomatdåser og andre typer emballager som ikke er omfattet af panstystemet - det bliver frasorteret.