Persondata- og cookiepolitik

Gældende pr. 8. januar 2014. Vilkårene erstatter den hidtil gældende politik, som var gældende fra 1.september 2012.

Ved brug af Dansk Retursystems hjemmeside www.pantstation.dk accepterer du, at Dansk Retursystem A/S behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

I politikken finder du oplysninger om, hvordan Dansk Retursystem A/S bruger de oplysninger, som du enten selv oplyser til os fx ved din oprettelse som bruger på portalen, ved køb i webshoppen, ved udstedelse af Pantkort eller oplysninger, som du elektronisk efterlader dig helt automatisk, ved din brug af siden.

Derudover finder du i politikken oplysninger om Dansk Retursystems brug af cookies på hjemmesiden.

De retningslinjer for håndtering af personoplysninger, som fremgår af Betingelser for handel i Dansk Retursystems  webshop (”Handelsbetingelser”) og Vilkår for registrering som bruger påwww.pantstation.dkog for udstedelse af Pantkort (”Vilkår”), har sammenhæng med denne persondata- og cookiepolitik. De til enhver tid gældende Handelsbetingelser og Vilkår findes på hjemmesiden.

1. Virksomheds- og kontaktoplysninger

Hjemmesiden www.pantstation.dk ejes og drives af:

Dansk Retursystem A/S
Baldersbuen 1
2640 Hedehusene
Cvr-nummer: 25 49 61 40

Kontaktoplysninger:

Tlf. 43 32 32 32
E-mail: [email protected] eller via
kontaktformular på www.pantstation.dk

2.      Personoplysninger

For at kunne oprette dig som bruger på www.pantstation.dk og for at få udstedt Pantkort eller handle i webshoppen, skal du oplyse navn, adresse, postnummer, by og e-mailadresse. Hvis du ønsker at få udstedt et Pantkort skal du også oplyse registrerings- og kontonummer.

Alle personoplysninger behandles af Dansk Retursystem A/S og eventuelle eksterne samarbejdspartnere i overensstemmelse med gældende dansk ret.  Alle personoplysninger og informationer om varekøb bliver behandlet strengt fortroligt, og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.

Dine oplysninger vil kun blive opbevaret så længe Dansk Retursystem A/S har behov herfor, for at vi kan udføre vores ydelser, eller kun så længe det er muligt iht. lovgivningen. Du kan, jf. persondataloven, få fuld indsigt i dine personoplysninger, som du har oplyst ved køb i webshoppen, ved oprettelse som bruger eller bestilling af Pantkort på www.pantstation.dk, ved skriftlig henvendelse til:

Dansk Retursystem A/S
Baldersbuen 1
2640 Hedehusene
Att. Borgerservice

Kundeservice kontaktes på tlf. 43 32 32 32, via e-mail [email protected] eller via kontaktformularen på www.pantstation.dk.

3.      Cookies

Når du bruger Dansk Retursystems hjemmeside www.pantstation.dk, modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille datafil, der lagres i din webbrowser, og som websitet genkender, når du besøger siden igen. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Cookies indeholder oplysninger i form af tekst og/eller tal fx om indholdet i din indkøbskurv eller en dato, som kan være nødvendig for  fx at gennemføre dine køb på www.pantstation.dk. Sådanne cookies udløber som oftest efter hver session, det vil sige, når du lukker din browser (såkaldte session-cookies).

Andre cookies indstilles med et udløbstidspunkt og gemmes på din harddisk i den pågældende periode (såkaldte persistent-cookies).

Her kan du finde mere information om formålet med Dansk Retursystems brug  af cookies, og hvilke cookies der anvendes. Det er også her du finder information om, hvordan du kan slette og blokere for cookies.

Læs mere om cookies